Des de els seus començaments, el principal objectiu de na Centelles Terrats ha sigut el d'assolir harmonia de colors i de composicions a les seves obres, però sense pogué evitar que les imatges tinguin una força expressionista única. La seva pintura, a més a més de tenir un alt valor decoratiu, imprimeix un fort sentiment completament diferent i únic a cada obra.
Els quadres de na Centelles Terrats, podem classificar-los per temes. D'aquesta manera, hi podem observar tres grans grups, flors, animals i figures. El més important de cada quadre es la composició de colors, seguit del de l'esperit del objecte viu representat. La natura morta és poc sovint representada per na Centelles Terrats, això sí, quan ho fa, esdevé amb una força tal com si estigues viva.
Les veritables formes no son un objectiu per na Centelles Terrats, sovint renúncia a la veritable imatge per aconseguir una millor composició de colors i sentiments.
Aquí farem un petit recorregut per els seus llocs de treball i per la seva obra actual.
Les pintures d'aquesta exposició, a excepció de les aquarel·les del final, son d'olis sobra tela . Si desitja més informació, si l'hi plau, demani-la per E-mail a roser@centellesterrats.com.

Breu recorregut pels seus llocs de treball

Estudi a Sant Just Desvern

Expocició a Expoart 2000


Galeria permanent a Horta de Sant Joan


Breu recorregut per la seva obra

Triptic del fons del mar


Flors salvatges


Flors


Geranis


Ànecs


Peixos


Aquarel·les